máj
3

Lazító: fekete merci áll a belső sávban, vészvillogóval


Szerző: eloszto | 6:10 pm
Email
ShareHozzáadom könyvjelzőimhez!

Helyszín, Déli Pályaudvar mellett az Alkotás út. 2x2 sáv, középütt villamos. Hétfő délután 17:30, a csúcsforgalmak csúcsforgalma.
Belső sávban fekete, sötétített üveges merdzsó vészvillogóval áll. Sofőr a mesebeli kigyúrt kopaszmercis. Telefonál. Fekete Nokia N95-tel, mint a mesében.
Hátsó ülésen szoláriumkurva mérgesen ráz és etet egy kb. 10 hónapos csecsemőt, aki 10 év múlva bikanyakiként a gyerekek és a bogarak rémálma lesz a 4.C osztályban.

No, de ne haladjunk így előre. Anyósülés üres. Rövid pásztázás után kopaszmercis light kiadást (genetikailag és értelmi szinten kb. a sofőr öccse) veszek észre az aluljáró felszín feletti beton kerítéselemére támaszkodva. Mint a mesében, valami rongyokba bugyulált akármivel seftel éppen egy ránézésből szerencsétlen honfitársunkkal. Biztosan tisztes haszonnal. Lehet hogy Pr0widentes :)

De a lényeg. A 2 sávos úton csúcsforgalomban e tahó miatt araszol a milliónyi busz meg autó.
Előttetek van egy százoktávos dudaszó áriája? Akkor felejtsétek el, mert mindenki pofebekussban szépen irányjelzővel kerülgette a kopaszmercist. Mindenki. 5 percig nyaltam a fagyit, addig nem mert senki se megmukkanni egy ilyen szemét húzáson.

Van videóm az esetről, de bazze nem merem feltenni :) Irányjelző jobbra ki, kormány elfordít. Csendben béget.

A bejegyzés trackback címe:

https://eloszto.blog.hu/api/trackback/id/tr461971730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása