jún
26

Fogyasztói csoport: nem hitel, átverés

Címkék: lakás befektetés háztartás kiadás kockázat megtakarítás spekuláció
Szerző: szépszabóházi | 8:32 pm
Email
ShareHozzáadom könyvjelzőimhez!

A fogyasztói csoportok alapelve: mindenki befizeti a kívánt termék bizonyos százalékát havonta/évente, és sorsolással kiválasztják, hogy kinek a vágyait teljesítik az adott hónapban/évben. A többieknek pedig várniuk és fizetniük kell. Ez nem hitel, hanem lutri.

Teljes cikk megtekintése

A bejegyzés trackback címe:

https://eloszto.blog.hu/api/trackback/id/tr991220780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2016.07.26. 16:27:46

A fogyasztói csoportok alapelve: mindenki befizeti a kívánt termék bizonyos százalékát havonta/évente, és sorsolással kiválasztják, hogy kinek a vágyait teljesítik az adott hónapban/évben.

Gyakorlati megvalósítás: A főszervező felmarkolja a zsét, és meglép, az üzletkötők felhajtanak még pár balekot, amíg ők is meg nem szedik magukat, aztán ők is lelécelnek, a kisemmizett emberek meg ott állnak egy fillér nélkül, a bíróság meg a fogyasztóvédelem is csak tárogatja szét a kezeit...
Szánalmas, hogy a magyar törvények annyira impotensek, hogy ezek a gerinctelen taknyok probléma nélkül művelhetik azt, amit. Magyarország, én így szeretlek!
Ja és: két hét alatt rend lesz!
süti beállítások módosítása