már
9

A nyugdíj nem a fán terem...


Szerző: eloszto | 7:00 am
Email
ShareHozzáadom könyvjelzőimhez!

... hanem meg kell dolgozni érte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eloszto.blog.hu/api/trackback/id/tr90990176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogee 2009.03.11. 15:35:54

hihetetlen, de igaz. tényleg nem hiszik el az emberek, hogy nem fogja eltartani őket az állam. nagyon sok 30-40 év körüli ismerősöm tesz magasról arra, mi lesz vele később, és csak legyintenek, amikor az öngondoskodásról beszél nekik az ember.

TBALAZS · http://eloszto.blog.hu 2009.03.11. 23:24:10

@bogee: A gond csak az, hogy a szociális piacgazdaságban Ők úgy gondolják, hogy JÁR nekik az ellátás. A baj az, hogy miután minimálbéren vannak bejelntev az emberek nem lesz nyugdíj amiből megéljenek és a mi gyerekeink fogják őket eltartani.
Szóval nem győzöm elégszer elmondani, mindenki kezdjen el gondoskodni a saját jövőjéről!

bogee 2009.03.12. 11:37:34

A másik gond a 30-asok körében szerintem (mert a 40-esek azok, akik úgy gondolják, hogy jár nekik, a saját tapasztalataim szerint), hogy nem csak, hogy legyintenek, hogy ráérnek még, hanem hogy havi 5ezer forintot sajnálnak félretenni ezért. Pedig észre sem veszi az ember, ha ennyivel kevesebbet költhet el havonta. rettenetesnek tartom ezt a hozzáállást, hogy 5ezer forintot soknak tart félretenni havonta... és nem egyszer belefutottam ebbe... :(
süti beállítások módosítása